Най-добрият български тенисист  загуби от британеца Даниел Еванс в три сета

...
Най-добрият български тенисист  загуби от британеца Даниел Еванс в три сета
Коментари Харесай

След оспорвана битка Григор Димитров отпадна от турнира в Австрия

Най-добрият български тенисист   загуби от британеца Даниел Еванс в три сета 6:7(3), 6:4, 3:6 на 1/4-финалите на шампионата от сериите ATP 500 във Виена. Българинът направи непълен поврат в резултата, само че в последния сет позволи ранен пробив, който по този начин и не съумя да върне до края на дуела.
В първата част и двамата тенисисти започнаха нерешително, като си размениха по два ранни пробива. В хода на сета Димитров и Еванс се пробиха по още един път, преди да се стигне до тайбрек, в който английският №1 имаше безусловно предимство, осигурявайки си четири сетбола, като вторият бе сполучливо осъществен.
 Григор Димитров пречупи Стефанос Циципас във Виена Григор Димитров пречупи Стефанос Циципас във Виена
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се изправи против гръцката звезда Стефанос Циципас във втория си мач на шампионата от сериите ATP 5...
През втория сет Димитров подвигна равнището си на първи сервис, което доста му оказа помощ за по-бързото продобиване на подаванията си. В същото време българинът стартира съществено да притиска британеца на негов сервис и съумя да го пробие още при започване на сета, с цел да задържи тази преднина до края.
В третия сет обаче Еванс възвърне стабилността в играта си от първия сет и реализира ранен пробив, който му бе задоволителен за спечелването на дуела. На 1/2-финалите Еванс ще се изправи против италианеца  .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР